Dersom du ønsker å bli medlem av Gjerdrum Pistolklubb foreslår vi at du først besøker oss en mandag i Gjerdrumshallen mellom klokken 18 og 20. Da kan du se hvordan vi har det og hilse på noen av oss. Det lureste er å avtale dette på forhånd med en person i klubben, eller sende en mail til post@gjerdrumpistolklubb.no. For å bli medlem må du fylle ut et eget søknadsskjema.

Alle nye medlemmer som ikke har pistol/revolver fra før og som ikke kan dokumentere tidligere opplæring i bruk av disse våpen, må gjennomgå et sikkerhets-/nybegynnerkurs før man kan delta på vanlig skyting. Minimum alder for deltakelse/innmelding, er: Må fylle 15 år i inneværende år.

Sikkerhetskurset

Målsetting med kurset:
Gjennom teoretisk og praktisk opplæring, lærer eleven sikker opptreden på banen og håndtering av våpen og ammunisjon iht. gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av kurset:

Klubben arrangerer 2 sikkerhetskurs pr år. Det første er i løpet av andre uke i februar. Og det neste i løpet tredje uke i september.
Kurset går over 2 dager (lørdag og søndag). Første dagen er teoretisk mens praktisk skyting gjennomføres på dag to. Kurshefte og ammunisjon som benyttes er inkludert i kursavgiften. Ved gjennomført kurs og bestått avsluttende prøve, vil det bli utstedt kursbevis. Det kreves også et visst oppmøte på trening etter gjennomført kurs for at kurset skal være godkjent.

Kursavgift for medlemmer:
Medlemskontingent kr. 850,- og kursavgift kr. 2000,- må være innbetalt på forhånd til GPK’s konto. Kvittering fremvises ved oppmøte første kurskveld. GPK’s konto nr. er: 0540.08.84465

Betaling av medlemskontingent via Min Idrett:

Medlemskontingent er nå tilgjengelig for betaling i Min idrett – Betalingsfrist 5 April ’20
Klikk her for betalingsopplysninger/informasjon Min Idrett

Kursavgift for ikke-medlemmer:
Man trenger ikke å samtidig melde seg inn i GPK for å delta på sikkerhetskurs.

Påmelding:
Påmelding og eventuelle spørsmål til sikkerhetskurset kan rettes til klubbens kursansvarlige Vegard Klemsdal.
Han treffes på telefon: ‭92213497‬
Eventuelt e-post: post@gjerdrumpistolklubb.no

Velkommen til Gjerdrum Pistolklubb !